In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Lumiere, Restaurant -

Hoogstraat 12, Arnhem
Frans, Turks & Mediteraans
Lumiere, Restaurant. De meest veelzijdige horecagelegenheid in Arnhem.
Geschiedenis. Lumiere café, restaurant en cocktailbar openden 2002 oktober haar deuren en heeft het uitgaan centrum in Arnhem verrijkte een nieuwe formule klasse en rust voor kwaliteit en prijs.
Sfeer & interieur. Cafe - restaurant lumiere is een familie bedrijf dat bekend staat om zijn warme, kleurrijk sfeer goede service en zijn keuken.
Keuken & kaart. De Keuken is hooftzakelijk Nederlands, frans &internationaal georienteerd eigenaar en kok demirtas maakt alles zelf en werkt uitsluitent met dag verse produkten zijn passie en zijn bijna levenslang e ervaring in de keuken zorgen ervoor dat ieder gerecht een culinai feest is. Lokale en internationale eten, dranken, likeuren, wijnen en overheerlijke cocktails.
Recensies. Eten: 9 | Service: 9 | Sfeer: 9 ik heb heerlijk gegeten met mijn vrouw en kinderen. uitstekende kok en bediening. mijn complimenten en we komen zeker weer terug! 30-12-07 23:03:04.000 geplaatst door Bert Gerensma.
Telefoon: 026-4433044
Website: http://www.restaurant-lumiere.nl

Lumiere, Restaurant, Hoogstraat 12, Arnhem
Elke dag van 13.00 t/m 01.00 uur. Do, vr, za tot 02.00 uur